Τι είναι τα Escape Rooms;

Τα escape rooms (ή δωμάτια απόδρασης) είναι ένα ζωντανό διαδραστικό παιχνίδι σκέψης και δράσης. Καλείστε να πρωταγωνιστήσετε σε μια περιπέτεια και να γίνετε μέρος μιας ιστορίας. Θα βρεθείτε κλειδωμένοι σε έναν θεματικό χώρο και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να αποδράσετε και να ανακαλύψετε την ιστορία, ή όποια άλλη αποστολή σας ανατεθεί! Αυτό θα το καταφέρετε λύνοντας μια σειρά από γρίφους και περνώντας διάφορες δοκιμασίες!
Οι γρίφοι μπορεί να είναι εύκολοι ή δύσκολοι αναλόγως το δωμάτιο που θα επιλέξετε, καθώς και τον τρόπο που μπορεί να λυθεί ο γρίφος (κάποιος μηχανισμός που απαιτεί συνεργασία ή κάποιο λουκέτο)
Πιο συγκεκριμένα στα δωμάτια της εταιρίας Art of Escape, δεν χρησιμοποιούμε κανένα λουκέτο, πραγμα που καθιστά τα δωμάτια μας περισσότερο διαδραστικά και αληθοφανή για την ομάδα!

Πώς επιλέγω το κατάλληλο δωμάτιο για μένα και την παρέα μου;

Πολλοί πιστεύουν πως τα Escape Rooms, είναι απλώς ένα δωμάτιο με λίγους γρίφους που καλείσαι να λύσεις και να αποδράσεις από μία κλειδωμένη πόρτα!
Η πραγματικότητα όμως είναι πως ειδικά στη χώρα μας, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!

Κάθε δωμάτιο μπορεί να έχει τη δική του δυσκολία,τόσο λόγω της διαμόρφωσης και του σεναρίου του, όσο και λόγω των γρίφων, που ίσως να χρειάζονται μια εμπειρία στην επίλυση τους!
Βέβαια δεν είναι υποχρεωτικό να έχει παίξει κάποιος σε πολλά δωμάτια για να είναι έμπειρός !
Ένας gamer ή ακόμα καλύτερα, ένας gamer παλαιότερης ‘κοπής’ ο οποίος έχει μεγαλώσει με παιχνίδια γρίφων σίγουρα θα είναι πιο υποψιασμένος για αυτό που θα συναντήσει, μιας και τα περισσότερα δωμάτια που υπάρχουν, έχουν δημιουργηθεί από ‘φανς’ του είδους!

Σίγουρα η σωστή επιλογή του δωματίου, ειδικά για πρώτη φορά, είναι πολύ σημαντική για να διασκεδάσετε εσείς και η παρέα σας!

Πώς κάνω κράτηση;

Πολύ έυκολα!
Μπορείτε να επιλέξετε την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε το δωμάτιο της επιλογής σας από το σύστημα κρατήσεων στη σελίδα εδώ !
Σιγουρέψου πως έχεις επιλέξει σωστά το δωμάτιο που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια βρες την ώρα που σου ταιριάζει!

Εναλλακτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας τηλεφωνικά στο  210 9734861 ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία,
όπως για διοργάνωση πάρτυ κτλ

Σημαντικό: Μιας και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει προκαταβολή της κράτησης (για τη διευκόλυνση σας), παρακαλούμε σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για την ώρα και ημέρα της κράτησης που θέλετε, ΜΗΝ πραγματοποιήσετε κάποια κράτηση, γιατι με αυτό τον τρόπο ΄’κλείνει” αυτόματα η συγκεκριμένη ώρα και δεν μπορεί κάποια άλλη ομάδα να επισκεφτεί το συγκεκριμένο δωμάτιο.

Ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός ατόμων;

Κάθε δωμάτιο έχει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, ο οποίος αναγράφεται στην σελίδα του κάθε δωμάτιου!

Η παρέα σας δε μπορεί να απαρτίζεται από λιγότερα ή περισσότερα άτομα. Ο αριθμός αυτός υπολογίζεται με βάση το μέγεθος αλλά και με τους γρίφους/tasks του κάθε δωματίου και έχει μελετηθεί έτσι ώστε να περνάτε εσείς όσο πιο καλά γίνεται.

Αν η ομάδα σας διαφέρει από τον αριθμό που ζητείται σε κάθε δωμάτιο απευθυνθείτε στην κάθε εταιρεία για να σας καθοδηγήσει.